Arkadaşlar burada çoğu istenen albümler bulunuyor. Sanırım iTunes ve Spotify gibi platformlardan indiriyorsunuz. Biriniz bu yüksek kalitede indirmeyi anlatabilir mi? Herkesin çok işine yarar (flac, m4a, 320kpbs mp3 gibi). Şimdiden teşekkürler...
tamam ama nasıl? yolu nedir?Sehzade Otto' Alıntı:Bazı yerlerde format o istediğin düzeyde oluyor sözde yani sadece ama ham maddesini bulmak zor pek kolay bir iş değil ama spotify yada deezer üzerinden 320 kbps olarak çekebilirsin.
Dostum, araştırma ile oluyor çoğu şey. İngilizce Türkçe dilde falan bolca araştır. Ama yine de bahsedeyim.nikserebus' Alıntı:tamam ama nasıl? yolu nedir?Sehzade Otto' Alıntı:Bazı yerlerde format o istediğin düzeyde oluyor sözde yani sadece ama ham maddesini bulmak zor pek kolay bir iş değil ama spotify yada deezer üzerinden 320 kbps olarak çekebilirsin.
teşekkürlerNameless' Alıntı:Dostum, araştırma ile oluyor çoğu şey. İngilizce Türkçe dilde falan bolca araştır. Ama yine de bahsedeyim.nikserebus' Alıntı:tamam ama nasıl? yolu nedir?
İndirme yolu olarak Python kodları falan kullanılıyor. Onun dışında program varsa tam bilmiyorum.
Onun da dışında 'sound recorder' diye falan bi arat. Anahtar kelimeler ile google'da istemediğin kadar şey bulursun. Al bi de Recorder ismi vereyim : Apowersoft
aslında şöyle açıkça bi anlatım olsa çok harika olacak. hem python kullanmayı bilmiyorum hem de müzik indirmeyle alakalı bir konu bulamadım. bir kılavuz yok mudur kolayındanNameless' Alıntı:Dostum, araştırma ile oluyor çoğu şey. İngilizce Türkçe dilde falan bolca araştır. Ama yine de bahsedeyim.nikserebus' Alıntı:tamam ama nasıl? yolu nedir?
İndirme yolu olarak Python kodları falan kullanılıyor. Onun dışında program varsa tam bilmiyorum.
Onun da dışında 'sound recorder' diye falan bi arat. Anahtar kelimeler ile google'da istemediğin kadar şey bulursun. Al bi de Recorder ismi vereyim : Apowersoft
Deezer için en kolay program deezerloader. Bu program sayesinde 320 kbps olarak çekersin. Sorun olmaz.nikserebus' Alıntı:tamam ama nasıl? yolu nedir?Sehzade Otto' Alıntı:Bazı yerlerde format o istediğin düzeyde oluyor sözde yani sadece ama ham maddesini bulmak zor pek kolay bir iş değil ama spotify yada deezer üzerinden 320 kbps olarak çekebilirsin.
teşekkürler dostum çok işime yaradıSehzade Otto' Alıntı:Deezer için en kolay program deezerloader. Bu program sayesinde 320 kbps olarak çekersin. Sorun olmaz.nikserebus' Alıntı:tamam ama nasıl? yolu nedir?
Rica ederim dostumnikserebus' Alıntı:teşekkürler dostum çok işime yaradıSehzade Otto' Alıntı:Deezer için en kolay program deezerloader. Bu program sayesinde 320 kbps olarak çekersin. Sorun olmaz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/spotify-deezer-music-down/nhemnekeahfdfemcchogmiinhkpdbedp bu linkteki eklentiyi kur sotifydaki tüm şarkıları 320 kbps indirirsin. işin güzel tarafı download tuşu spotifyda şarkının hemen sağında. Kolay yani işini çözerCvp: Yüksek Kalitede Albüm İndirmek
tamam ama nasıl? yolu nedir?