single bustarkrhyme' Alıntı:https://open.spotify.com/album/4D8cMXMTeWlHL3cKFWN2o4
buyur dostum
albümden 3 şarkı yayınlandı. bundan sonra tekli olarak paylaşacağını sanmıyorum. muhtemelen bir süre sonra çıkar albüm destarkrhyme' Alıntı:Kanka bir arkadaşım albüm olarak bu demişti ve bir kaç tane şarkısını indirmişti
Eğer doğruysa akşam uçuşa geçiyoruz.Albüm bu gece online millet
Galada yerimizi aldık pür dikkat bekliyoruz.Albüm bu gece online millet
Beklemedeyiz
Halen paylaşması albümüGalada yerimizi aldık pür dikkat bekliyoruz.
beyler bi el atsanız ya kuruduk
burada yayınlandı millet
iTunes üzerinden veri çekemezsin hiçbir şekilde CIA FBI hacklemek ile eş değer neredeysebeyler bi el atsanız ya kuruduk
Albüm elimde var ama köydeyim en az 2 gün daha. @bugrahanakca gardssom değerlendir buralarıbeyler bi el atsanız ya kuruduk
Bir program yoluyla çekebiliyorsun. Programın ismini şuanda hatırlamıyorum ama çekilebiliyor. Fakat flac kalitesinde alamıyorsun o programla.iTunes üzerinden veri çekemezsin hiçbir şekilde CIA FBI hacklemek ile eş değer neredeyse
sanmıyorumBir program yoluyla çekebiliyorsun. Programın ismini şuanda hatırlamıyorum ama çekilebiliyor. Fakat flac kalitesinde alamıyorsun o programla.
ben bugün biraz kurcaladım. itunesta kendi arşivine aldığın parçalar bilgisayarına korumalı olarak indiriliyor. o formatı da farklı programlarla normale döndürebiliyorsun. fazla da araştırmadım. indirdiğim program deneme sürümüydü ama muhtemelen bu işlerden daha iyi anlayan biri başarabilirsanmıyorum